Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

8 jocuri agile la Brașov – acces gratuit pentru comunitatea agilehub

Jocuri Agile Agile Games Cornel Fătulescu Fatulescu AgileHub„Cel mai mult mi-a plăcut educația prin joacă! Nu credeam că se poate învăța cu lego atât de mult sau că se pot experimenta tot felul de practici atât de subtile de management agil”, așa s-a încheiat feedbackul lui Bogdan în urma participării la cursul de scrum gratuit din 31 august 2013. Exact de această nouă perspectivă plăcută, creativă și plină de învățăminte încercam să vă vorbesc în articolul tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte.

Câteva jocuri agile noi pentru comunitatea AgileHub

Și agilehub nu se oprește aici. Am avut șansa s-o întâlnesc acum două săptămâni pe Andreea, o entuziastă a interpretărilor agile și pe care o vom vedea curând împărtășind comunității tot felul de jocuri, care mai de care mai serioase și mai distractive. Andreea ne-a pregătit deja o foaie de parcurs care se va desfășura de-a lungul a 8 luni începând cu octombrie, în fiecare prima zi de luni din fiecare lună, precum urmează:

Jocuri Agile Agile Games Cornel Fătulescu Fatulescu AgileHub - Meetup București 1

Data
Descriere
Durată
Participanți
7 Octombrie 2013 Crearea unui produs iterativ și incremental – exercițiul perfect de exemplificare Scrum 3 ore 3 sau 4 echipe de câte 7 oameni (21-28 de participanți)
4 noiembrie 2013 Constatarea beneficiilor și a obstacolelor pe care le putem întâlni în Scrum-ul zilnic (Daily Scrum). 2 ore 15-20 de oameni
2 decembrie 2013 Estimări relative. 2 ore oricâți
6 ianuarie 2014 Identificarea atât a ancorelor care împiedică produsul să-și atingă potențialul maxim, cât și a reușitelor de până acum. 2 ore oricâți
3 Februarie 2014 Despre organizare și auto-organizare. 2 ore 10-20 oameni
3 martie 2014 Atelierul ajută la verificarea și fixarea cunoștințelor asupra regulilor Scrum. 2 ore oricâți
7 aprilie 2014 Eu nu sunt un obstacol! – Identificarea obstacolelor din procesul de dezvoltare. 3 ore echipe de 4-5 oameni(20-28 de participanți)
5 mai 2014 Cum să verifici starea de spirti a echipei? 3 ore 15-20 de oameni

Andreea, se află deja în spatele paginii de Facebook Agilehub unde va și deschide înscrierile pentru fiecare exercițiu separat.

Jocuri Agile Agile Games Cornel Fătulescu Fatulescu AgileHub - Meetup București  2

Câteva cuvinte despre Andreea

Andreea gestionează proiecte în cadrul unei companii de IT din Brașov. În 2011 a făcut primi pași către managementul agil, trecând de la programarea Java la rolul de Scrum Master. Până la venirea ei în Brașov, a moderat în cadrul comunității locale din București, exact aceleași tipuri de activități, având ca scop principal să devină o mai bună antrenoare de management agil și facilitatoare a adopției acestui stil de management prin intermediul comunității.

Bine ai venit la agilehub, Andreea!

Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact  – Cornel Fatulescu – jocuri agile.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1963 ori