Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

certificare de Scrum Master în eXtreme Manufacturing

Nu vreau să mă transform într-un instrument de marketing pentru Scrum.inc, dar ceea ce face Joe Justice mi se pare deosebit de provocator și interesant pentru zilele noastre. Și nici nu sunt un pasionat al producției de mașini sau orice alt gen de producție în afara software-ului, dar am prieteni care ar putea fi interesați.

Dacă nu știți prea multe despre Joe și wikispeed, vă invit să vă uitați la înregistrarea TED din decembrie 2011.

Eu sper să vină momentul când și AgileHub-ul va pune la dispoziția brașovenilor cursuri de Scrum Master pentru eXtreme Manufacturing și să găzduim și noi petreceri asemenea celei de aici. Până atunci, prieteni din zona dezvoltării embedded, ce părere aveți de o certificare de Scrum Master în eXtreme Manufacturing?

website_main_image

certificare de Scrum Master în eXtreme Manufacturing

 

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1432 ori