Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Dacă noul obstacol este o șansă?

Mi-am început ziua de ieri cu o sesiune de agile coaching într-o situație de semicriză. Vezi și ceva oportunități în noul context? îmi permiteam să întreb. Bineînțeles că da. Mereu putem găsi ceva bun, o nouă perspectivă deschizătoare de drumuri.

Și tot așa mi-am încheiat ziua, cu o veste trăsnet care-mi va da gânduri multe peste weekend. Detaliile nu contează, însă așa se face că m-a apucat sâmbăta reflectând la ce aș putea învăța din cele experimentate și la cum aș putea continua jocul cu noile cărți. Noroc că sunt la primul tur.

Gata! Mi-am luat câteva idei noi la care voi mai lucra de dimineață. Însă înainte de culcare, mi-am spus că n-ar fi rău să mai revăd filmulețul pe care l-am atașat mai jos, s-ar putea să plec la culcare și cu alte perspective: Dacă noul obstacol este o șansă? Sau poate chiar încercările cu care ne-am obișnuit deja?

Dacă noul obstacol este o șansă?

Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu. Găsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub, în articolul despre mine sau la pagina de contact.

Comentarii

Comentarii