Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Exercițiu de imaginație – Călătorie pe Marte

Astăzi ne-am jucat de-a luptele cu Corneluș. Eu eram Stăpânul Carpaților, Corneluș: Alfarî și Dariusici: Piticul Lumină. Spre deosebire de celelalte dăți, ne-am împrietenit prea repede și nu prea am avut cu cine să ne luptăm. Așa ne-am suit pe un cal invizibil și ni s-a administrat o substanță cu gust de sânge de broască ca să putem zbura prin spațiu.

Exercițiu de imaginație - Călătorie pe Marte

 

În drum spre Marte am trecut printr-o centură de asteroizi și am descoperit o nouă planetă. Planeta era de fapt o gaură neagră specială, sau nu chiar o gaură neagră, ci o planetă mâncătoare.
N-am reușit s-o ocolim și-am intrat în capcana câmpului gravitațional. Așa am fost înghițiți.
Înăuntru am avut parte de o surpriză. Din pieptul lui Alfarî (Corneluș) iese o hologramă proiectând harta celor 10 tărâmuri mitice:

  1. Orcan
  2. Lagonstain
  3. Lupeinhain
  4. Ruben Logo
  5. Rolăn
  6. Jegoran
  7. Jag
  8. Targam
  9. Sporcaram
  10. Zor

Inițial Corneluș mi-a spus alte planete, însă când l-am rugat să le repete ca să le notez, i-au ieșit altele. Și ar fi trebuit să fie 11, doar că Targam era pe listă de două ori.

Orcan era un tărâm populat de monștri cocoșați. Fiecare monstru avea câte un buzdugan. Acești monștri erau conduși de un rege cu o sabie multifuncțională, fiind în același timp și pușcă, și buzdugan și suliță. Copiii erau și mai urâți, aveau barbă…

***

Aici am fost întrerupți. Abia aștept să continuăm și mâine. Se pare că poveștile despre Asgard, Alfeim, Helheim și celelalte ținuturile mitice, amestecate cu prima mea carte despre Cosmos, care de fapt nu a fost prima, i-au servit din plin imaginației lui Corneluș. Ne-am jucat foarte fain!

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 983 ori