Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Gânduri pentru noul an

Mulțumesc că v-ați gândit la mine și pentru multitudinea de urări de bine cu ocazia aniversării mele. Abia astăzi am reușit să-mi citesc toate mesajele, dar mai bine mai târziu decât să fi ratat vreunul. 15 octombrie a fost într-adevăr o zi deosebită și plină de emoții pozitive. O zi mai ușoară la muncă mi-aș mai fi dorit, însă acum știu să-mi iau concediu în anul următor. Noroc că a venit după mine întreaga familie. Așa s-a făcut că n-am întârziat acasă, unde ni s-au alăturat bunicii să-l audă și ei pe Corneluș cum îmi cântă „La mulți ani!” în germană. Tot în luna octombrie sunt născuți și ei, așa că, a avut timp Corneluș să exerseze până la mine. La fel cum și Dariusici și-a perfecționat tehnica mânjitului cu tort pe toată fața. Și ce tort am avut! Cu un desen imprimat făcut de Corneluș special pentru mine. Nu știu cât de bine vă puteți da seama din poză, dar a desenat câte o inimioară pentru fiecare. Și ne-a mai și ordonat în funcție de vârstă =)). Acolo, în inimioara cea mai mică era scris Darius>:D<.

Aniversarea mea - 31 de ani - 15 octombrie 2014

Și cred că n-ar fi rău să închei cu un toast, că doar o singură dată fac 31=)). Abia când am împlinit vârsta de 20 de ani mi-am dat seama că timpul trece prea repede – eram înconjurat de persoane mult prea înaintate în vârstă. Și recunosc că în 2013, mi-au trecut și niște gânduri ciudate când am schimbat prefixul. Însă am înțeles că fiecare zi este un beneficiu refuzat multora. Așa că, voi continua să-mi trăiesc viața pe îndelete. Există totuși lucruri care s-ar putea schimba în noul an. Eu vreau să mă înconjor de și mai multe persoane fericite decât în anul trecut, cu care să promovăm valorile și principiile în care credem, indiferent că acestea țin de creșterea copiilor, de viață sau de modul de lucru în firme. S-ar putea astfel, să-mi reevaluez modul în care-mi investesc energia până la jumătatea lui 2015, și să lucrez și mai mult la consolidarea AgileHub-ului ca instituție de educație în IT.

Nu m-am gândit să fac poze, dar completez cu una de la aniversarea bunicului: 

De ziua bunicului - 2014

Gânduri pentru noul an

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1160 ori