Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

cornel fatulescu pe Facebook

Am publicat pe Facebook

cornel.fatulescu.ro se simte trist.
cornel.fatulescu.ro

Deși n-ar trebui să ne mire. Sunt peste 50 000 de cazuri în New York City. Totuși, un mort la fiecare 17 minute... ... See MoreSee Less

1 day ago  ·  

Vezi pe Facebook

Continuăm atelierele online🤗 Astazi învățăm despre C# 🤗

Multumim, Florin, pentru informațiile utile😎

#AgileHub #CursuriAgileHub #StamAcasa
... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

Vezi pe Facebook

6 days ago  ·  

Vezi pe Facebook
cornel.fatulescu.ro se simte îngândurat.
cornel.fatulescu.ro

Ne mișcăm mai puțin, mâncăm rezerve și suntem mai stresați. Coronavirus are șanse mari să ne facă și mai grei, nu doar mai săraci. ... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

Vezi pe Facebook

Coronavirusul este cea mai mare provocare pentru Germania după cel de-al doilea război mondial. Va fi nevoie de umilință, de înțelegere și de respectarea ordinii. Curaj, Europa! Curaj, omenire 😉

Despre noi...nu știu ce să zic. Încă ne facem că sunt doar o mână de oameni sau că virusul nu există. Îmi stau pe limbă vorbele antivacciniștilor cu care am discutat acum câteva săptămâni. Mai că-mi vine să le scriu înapoi. Să le las și vreo câteva vorbe dulci. Nu pentru că vin vremuri grele. Sau să le scot ochii că aveam dreptate. Ci pentru că încă continuă să facă pe deștepții. Să arunce cu fakenews de colo-colo: virusul invenția media, plătită gros de corporațiile farmaceutice.

#respiratÎncet #antiprostie #săSufereCâtMaiPuțini #curaj

https://euronews.com/2020/03/…

Angela Merkel: Coronavirus is biggest challenge for Germany since WW2
'It is serious,' Merkel told the nation, 'take it seriously.'
... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

Vezi pe Facebook

Blokus în familie ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

Vezi pe Facebook

Poate că unul dintre cele mai interesante documentare pe care le-am văzut. Coronavirus. De la 1 decembrie până la finele lui februarie.

Atenție! #trist

#recomand

https://m.youtube.com/watch?v=ycrqXJYf1SU
... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

Vezi pe Facebook

Când a ars Notre Dame, era concurs de donații. Acum, că se duc economiile lumii pe gârlă, acum că sunt șanse mari să ajungă oamenii să se lupte pentru hârtie igienică,...au dispărut și filantropii... ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

Vezi pe Facebook

It’s true. During crises like these, we get a sense of what people fleeing wars are enduring. Let us never lose our humanity. ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

Vezi pe Facebook

Asta răspunde și la întrebarea despre următoarea mea vizită în SUA...
#schengenSauNuLaFelDeBinePrimiți

Coronavirus: EU condemns Trump over travel ban from Schengen countries
The European Union has condemned the announcement by Donald Trump of a near ban on travel from 26 Schengen countries over coronavirus, saying it had been imposed "unilaterally and without consultation."
... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

Vezi pe Facebook

Nu s-a schimbat nimic. E drept, și eu o caut. Este important ca restul, cei care nu au convingeri despre pro sau antivaccin să nu cadă în capcana antivacciniștilor. Nu pentru dreptate. Nu pentru decizia în sine. Ci pentru că antivacciniștii sunt periculoși. Au ajuns să corupă prea multă lume. Doar începe cu antivaccin. Boală care se manifestă prin convingeri puternice despre pământul plat, anit5G sau antiDiversitate. Totul pe un fundal profund naționalist și eurosceptic. Da! Pentru că toate relele noastre vin din vest. Noi...eram doar o rasă pură. Dacii liberi!

Că România alege să meargă într-un sens sau altul, puțin mă va influența. Însă nu vreau să treacă anii ăștia ca eu să spun că puteam să fac ceva sa preîntâmpin popularizarea pseudoștiinței. Poziția mea publică este intoleranță la ignoranță.

Cu toate astea, nu vreau să desconsider victimele (nu-mi iese mereu). Oameni care s-au dus de bună credință la slujbă, pentru liniște, pentru binele lor...ca să fie învațați să ceară răul altora. Oameni supărați pe viață, că trăiesc în mizerie orocum, și caută sens nou în altfel de articole. În altfel de lideri. Lideri împotriva sistemului. Lideri toxici care promovează conspirațiile de orice fel doar ca să-și atingă scopurile.

Dacă vorbiți despre antivaccin și ajungeți înjurați...totul este normal. Acești zombi nu se pot controla. Știința și conștiința sunt departe de puterea lor. Tocmai am mai primit câteva în dimineața asta. Cred că încep să mă fac înțeles.

#antiAntiVaccin #antiIgnoranțăMă gândeam să scriu un articol despre susținătorii lui Trump în România și de ce-și încep propozițiile înjurând :))). Există și-o carte foarte faină scrisă de Eric Berne: Ce spui după bună ziua? Și nu este singurul corp de cunoștințe care aduce explicații foarte serioase la întrebări ca: De ce sunt așa frustrați? Sau incoerenți? Cum de se lasă atât de ușor păcăliți de cei cărora le-ar plăcea să facem și noi niște pași în spate, spre gândirea mediavelă. De parcă nu am făcut destui în ultimii ani. În articol le-aș putea spune și unde să se îndrepte pentru ajutor și i-aș ruga să nu-mi mai piardă timpul. Dar pentru că ei nu prea citesc, iar cei care citesc oricum înțeleg și preiau doar ceea ce le surâde propriilor convingeri, considerați articolul scris.

#antiIgnoranță #antiPopulism #antiProstie

sursa imaginii https://www.caglecartoons.com/viewimage.asp?ID=%7B56E15355-56FF-42F8-A2E7-EEC94670FA88%7D
... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

Vezi pe Facebook
cornel.fatulescu.ro este în Paris
cornel.fatulescu.ro

Ieri am avut încă un meetup foarte fain. CTO-ul ideal. Am simțit sala cu mine fiecare secundă. Fain moment.
#cto #meetup #techrocks Pentalog
... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

Vezi pe Facebook