Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Bătăiță

Spre finele cinei. Dariusici:

– Sughiț.

Nimeni nu zice nimic.

– Sughiț. Ce trebuie să mănânc ca să-mi treacă?

– Bătăiță, zic eu.

– Ce-i aia?

– Bătăiță. De la bătaie, bătăiță.

– Să mănânc pumni?! Și începe să râdă.

Așa mi-am dat seama că la cei cinci anișori ai lui Dariusici, el n-a cunoscut ce-i aia bătaia sau bătăița. Nici măcar amenințările cu bătaia sau glume despre bătaie. Nu știu ce mi-a venit să spun asta, dar e adevărat, nu glumim în familie cu valorile care ne definesc.

Nu cred că ar trebui să fie interzisă bătaia. Probabil că există cazuri excepționale în care o bătaie poate salva viața. Nouă nu ni s-a întâmplat încă. Și spun cu mâna pe inimă că ne și înțelegem cu copiii. Asta îți doresc și ție, cititorule. Se poate și fără cafteală!

Bătăiță - cornel.fatulescu.ro

Bătăiță

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1096 ori