Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

AgileTalks, Viziunea AgileHub 2015, Consultanță despre Creativitate, LeanStartup, Kanban și agilitate în general

Încă un an început în forță. Nici nu mă așteptam să fie prea diferit. Astăzi termin prima săptămână ca observator/coach într-o misiune de consultanță despre performanță la București. Deși tind să cred că pe alocuri se întâmplă să nu vedem pădurea de copaci, nivelul de maturitate al interlocutorilor a fost cu mult peste media cu care am fost obișnuit. Deci am avut parte de niște discuții foarte interesante, ca să nu zic chiar provocatoare. Și-a mai făcut o chestie faină. Am participat la câteva sesiuni de code review și mi-am dat seama că aptitudinile tehnice nu-mi sunt atât de ruginite. Ba chiar pentru o clipă m-am imaginat din nou programator.

Săptămâna următoare mă întorc la București pentru pregătirea altor ateliere și cursuri despre Creativitate, LeanStartup, Kanban și agilitate în general în cadrul unor noi proiecte. Au trecut 6 luni de când n-am mai fost implicat personal în activități care să hrănească inovația și nici nu este un subiect care să mă preocupe în mod deosebit. Însă acest client, cu 35k de angajați și un rezultat net de aproximativ 700 de milioane de euro, mi-a stârnit repede interesul când mi-a prezentat strategia lor.

Tot săptămâna următoare voi vorbi la AgileTalks despre Lupta pentru control, prezentare pe care am făcut-o și la Alt Festival Brașov. Îmi pare rău că nu am apucat să comunic mai devreme bucureștenilor care-mi urmăresc blogul. Ultimul mesaj trimis către comunitate conținea: „Since we are almost full, if you know you cannot make it anymore to the event, please update your RSVP. Thank you.”

Acum sunt în drum spre Brașov. Abia aștept să-mi văd purcelușii. Cred că merită de precizat faptul că mă voi vedea și cu Camelia la orele meselor de prânz din weekend și după ce mi se vor culca copiii ca să rafinăm viziunea AgileHub pentru 2015.

Simt că se vor întâmpla multe lucruri faine în acest an, iar cum tendința este mereu să fie prea multe, ar fi bine să-mi canalizez energiile în direcțiile importante.

Weekend fain!

ceea ce contează

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1762 ori