Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Gânduri despre stres, realitate și ficțiune

V-ați pierdut vreodată portofelul? Eu mi l-am pierdut. Eram la Alt Start. Urma prima pauză. Mă ridic de pe scaun s-o întreb pe Camelia dacă nu vrea să mergem să mâncăm împreună. Îmi dau seama că-mi lipsește portofelul și mă îndrept panicat spre ghiozdan. Îl deschid. Nu este acolo. Încep să-mi derulez filmul: fusesem la Hotel Cronwell, îmi luasem o apă, am plătit și mi-am lăsat portofelul pe masă. Încerc să-mi mai amintesc încă o dată. Aceleași amintiri mi se derulează prin fața ochilor minții. Hotărăsc să mă întorc la locul meu să-mi iau carnețelul cu notițe și s-o tulesc repede înspre hotel. Atunci îmi văd portofelul pe scaun. Respir ușurat și-mi spun: cât de veritabile mi se păreau amintirile de la Cronwell?! Oare așa reacționăm cu toții în momente de stres puternic? Și oricum nu credeam în creșterea performanței prin stimularea stresului, dar și dacă ar fi fost adevărat, la ce servește performanța când nu deosebim realitatea de ficțiune?

Gânduri despre stres, realitate și ficțiune

Gânduri despre stres, realitate și ficțiune

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 890 ori