Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Lecția de leadership cu Măriștrumful. În așteptarea lui Papa Ștrumf.

De multe ori i-am citit povestea cu Măriștrumful lui Corneluș și de fiecare dată îmi spun că voi scrie despre ea la mine pe blog. Și uitați-mă pus pe fapte – mi-a fost mai ușor să fac poze la paginile din carte, cu speranța că nu e nicio problemă din cauza drepturilor de autor. Mie-mi place această poveste și cred că surprinde destul de bine esența tranziției către un regim de control bazat pe frică, pedepse și recompense.

Ai citit și lucrezi cumva și tu pentru un Măriștrumf?! Atunci am câteva întrebări utile pentru tine. Cine sunt Marele Comandant-Șef al Gărzii Ștrumf și purtătorul de cuvânt al Măriștrumfului? Crezi că și povestea ta se va termina cu întoarcerea lui Papa Ștrumf?

Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 1 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 2 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 3 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 4 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 5 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 6 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 7 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 8 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 9 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 10 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 11 Lecția de leadership cu Măriștrumful - www.cornel.fatulescu.ro - 12

 

Lecția de leadership cu Măriștrumful. În așteptarea lui Papa Ștrumf.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1164 ori