Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

O nouă abordare în învățare…

Purcelușii s-au culcat, toți trei =)). Eu m-am instalat binișor pentru câteva ore de studiu. Programez cu instrumente care mai de care mai interesante, mai plăcute și mai puțin cunoscute în lumea dezvoltării software, ceea ce-mi aduce aminte de o prezentare de-a lui Ken Robinson în care spunea că sistemul educațional este creat de academicieni să producă academicieni. Exact la fel cred și despre programare. Multe lucruri pot fi mai simple, iar abilitatea de a programa va continua să fie dobândită greu…cel puțin, până atunci când cineva va schimba perspectiva. Ah…și trebuie să mă opresc aici, dar mărturisesc că mă gândesc la ceva nou. Voi comunica mai multe de îndată ce se aliniază toate planetele. Până atunci, nu pot să vă spun decât că studiile din ultimul an mă fac să cred că sunt aproape de a crea o nouă abordare pedagogică care să scurteze curba de învățare necesară oricărei persoane care intră în domeniul IT. Și nu doar despre curba de învățare este vorba, ci și de suferința care vine cu aceasta…

Nu_mai_există_sintaxă_-_www.cornel.fatulescu.ro_-_Anunț_nou_conceptO nouă abordare în învățare…

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1305 ori