Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Planul de comunicare pe timp de vară


Ultimul articol despre estimările în valori relative a fost la granița dintre două teme:

Din acest motiv am hotărât să încep și definiții pe înțelesul tuturor fără să termin instrumentele simple, pregătindu-mi astfel terenul pentru lucruri mai avansate precum Scrum.

În ultimele două săptămâni am reușit să public zilnic pe blog și voi căuta să păstrez acest ritm. Ținând cont de publicul meu țintă pentru aceste articole și pornind de la premiza că în timpul liber fiecare va încerca să stea cât mai departe de calculator, nu cred că voi promova articolele mele în zilele libere (sărbători sau weekenduri).

Deși inițial am crezut că voi scrie în jur de 10 articole despre instrumente simple, astăzi sunt publicate deja 9 și știu că voi mai scrie cel puțin 12. Seria definiții pe înțelesul tuturor are un singur articol publicat astăzi și estimez că va ajunge pe la 25 până la finalul verii.

plan_de_comunicare

Planul de comunicare pe timp de vară – Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

 

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1920 ori