Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Surdu’ n-aude, dar le potrivește


Mă sună bunicul să-mi zică că mai sunt doar patru persoane la coadă la pașapoarte. Fac apel la obișnuita firmă de taxiuri și merg să-l iau pe Corneluș de la grădiniță. Figura șoferului îmi era necunoscută. Știind că urma să intrăm pe o străduță mai puțin frecventată, îi explic minuțios pe unde trebuie să mergem. Nu m-a surprins deloc reacția lui imediată de a-mi confirma că știe drumul. Mai explic încă o dată. Același răspuns. Puteam să bag mâna în foc c-o va lua aiurea. Nu-i venea să creadă nici lui când și-a dat seama c-a greșit.

Acesta este încă un exemplu despre oamenii care aud numai ce vor. Iar dacă la încrederea de neclintit mai adăugăm și reflexele inconștiente care ne ghidează în activitățile zilnice, putem să ne considerăm de-a dreptul orbi când vine vorba să profităm de multitudinea ocaziilor de a crește utilitatea muncii noastre.

Surdu_n-aude_dar_le_potrivește

Citește în continuare…

Surdu’ n-aude, dar le potrivește – Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2051 ori