Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Finalizarea înscrierilor la trainingul gratuit de Scrum din Brașov

Jalonul intermediar a fost atins. Se pare că există un interes major pentru Scrum la Brașov. Înscrierile s-au terminat cu 10 zile înainte de eveniment și deja au început discuțiile pentru o a doua sesiune undeva în viitorul nu prea îndepărtat.

Planul pentru ultimele 4 ore din a doua zi de curs

Și dacă tot s-a terminat cu înscrierile, putem să stabilim și planul de curs pentru ultimele 4 ore din a doua zi. Mai jos găsiți distribuția temelor dorite de către cei înscriși la training:

distribuția_preferințelor

Astfel, am ales primele 3 cele mai votate teme:

  • Adaptarea Scrum-ului la context – 1 oră
  • Scrum și proiectele de talie mare – 2 ore
  • Adopția Scrum în cadrul organizațiilor – 1 oră

Celelalte propuneri nu sunt risipite. Mă voi gândi la maniera în care ar trebui să le abordăm mai pe scurt în cadrul trainingului și mai pe larg în cadrul altor evenimente sau articole.

Pentru înscriși

Luni 26 august, la întoarcerea de pe Venus, vă voi comunica pe mail un rezumat cu informațiile esențiale. Felicitări și abia aștept să ne întâlnim la curs!

Câteva informații pentru alți doritori

Așa cum am specificat și în anunțul inițial, cred că ne va fi dificil să ținem acest curs cu mai mult de 30 de persoane și din acest motiv n-am putut accepta mai mulți participanți.

Încă nu știu când va avea loc o altă sesiune de training dar am pus la dispoziția dumneavoastră alte două formulare de înscriere cu scopul declanșării unor noi cursuri în momentul în care se strâng 20 de oameni per eveniment:

În principiu este vorba despre același curs doar că discursul și exercițiile vor fi un pic diferite.

Despre înscriși

Mai bine nici că se putea. Acoperim un spectru suficient de larg de abilități pentru a dezbate acest set de reguli din cele mai importante perspective.

Distribuția participanților pe responsabilități/poziția actuală în cadrul companiei:

training curs gratuit scrum Brasov Brașov

Distribuția participanților pe grupe de experiență:

training curs gratuit scrum brasov brașov

Cei 3 din categoria „n-am experiență în IT” sunt de fapt 2 studenți dar cu potențial în IT și un șef de proiect din alt domeniu.

Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1020 ori