Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Etichetă: inteligență artificială

Știința datelor și inteligență artificială

Această pagină este o schiță publică, poate fi folosită ca hartă a articolelor despre știința datelor și inteligență artificială, este revizuită regulat și nu țintește să devină referința unică sau atotreprezentativă. De ce scriu despre inteligență artificială? Pentru că acesta este deja prezentul și viitorul, scriu o nouă serie de articole în sfera inteligenței artificiale (artificial intelligence) și știința datelor…

10 motive pentru care mașina autonomă riscă să rateze obiectivul 2020

mașina autonomă ar trebuie să apară în 2020. Un obiectiv ambițios, pentru care rămân sceptic. Suntem cu siguranță aproape, dar nu văd cum se poate avansa atât de repede în atâtea domenii doar pentru că zeci de miliarde de dolari sunt pompate în investiții. Așa m-am gândit să trec pe hârtie motivele pentru care cred că trei ani nu sunt suficienți. Iar dacă există în continuare șanse ca americanii să întâlnească astfel de mașini în vreunul din statele lor, m-aș mira să fie și cazul Uniunii Europene.