Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Io sono Italiano, Italiano vero

Mă aflam într-o gară din Germania. Mă plimbam din butic în butic încercând să aflu unde este biroul de informații. Eu nu vorbesc germană. Înțeleg câteva boabe. Așa că, mi-am încercat norocul cu engleza. Mă priveau curioși și nu se grăbeau să-mi răspundă. Deseori strâmbau din moacă și-mi lăsau de înțeles că nu pricep. Altul mi-a spus că nu vorbește italiană. Cum o fi dedus că vorbesc în italiană? Engleza seamănă cu italiana? Românii cu italienii? Contează că m-a confundat cu un italian. Iar dacă acest tip nu-și dă seama că sunt român, poate că nici alții? Asta ar trebui să mă facă mai european?

Io sono Italiano, Italiano vero.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1632 ori