Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Bătălia piraților la LegoLand


Fiecare vacanță a fost specială, dar scurta noastră escapadă la LegoLand a fost de departe cel mai reușit concediu cu Corneluș. Noi ne așteptam să avem parte de 50 de atracții. Eu cred c-au fost mult mai multe. Fiecare colțișor avea povestea lui.  Acolo unde nu găseam un porc,LegoLand_CornelușPePorc1 făceam o poză cu Darth Maul.LegoLand_Darth Maul Unde nu era o mașinuță,LegoLand_Mașinuțăgăseam o barcă.LegoLand_BarcăȘi tot așa, până ajungeam în locuri tematice ca tărâmul piraților.

Aici, cred c-a avut loc cea mai grea bătălie a tuturor timpurilor. Bine c-am avut ocazia să ne antrenăm într-o școală care învață pirații cum să-și schimbe culoarea feței de-a lungul celor 5 minute de călătorie.

LegoLand_ȘcoalaDePirați_1

 

După ce ne-am săturat de atâta pregătire, am pornit direct spre câmpul de bătălie. Ne-am asigurat mai întâi că nimeni nu era acolo.

LegoLand_Pirații_Inamicii

Am fost luați prin surprindere.

LegoLand_Pirații_Primul schimb de focuri

 

și-am fost cuprinși câteodată de disperare. LegoLand_Pirații_NorocCăNuM-amSperiat

Bătălia era în toi, când ne-am hotărât să luăm cu asalt inamicul.LegoLand_Pirații_Asalt

Nu prea ne-a ieșit din prima, și-am luat-o de la capăt.

LegoLand_Pirații_DeLaCapăt

Noroc că ne-au venit întăriri.

LegoLand_Pirații_Întăriri_1 LegoLand_Pirații_Întăriri_2 LegoLand_Pirații_Întăriri_3 LegoLand_Pirații_Întăriri_4

La fel de plăcute au fost toate clipele la LegoLand. Ce-i drept, noi nu am mai fost până acum în astfel de locuri. Poate că toate sunt la fel de frumoase. Noi știm doar că n-a fost ultima noastră bătălie pe tărâmul piraților!

LegoLand_Pirații

Arrr!

Bătălia piraților la LegoLand – Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1069 ori