Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Cu gândul la vot!

În ultimul an am încercat să stau cât mai departe de politică, motiv pentru care n-ați mai văzut la mine pe facebook prea multe comentarii. Poate am mai pus câte-o caricatură sau am mai partajat mesajul vreunui prieten, abținându-mă de la tot ce mi s-a părut provocator.

De ce? Cred că nici nu sunt pregătit să-mi dau cu părerea, să aprob, sau să dezaprob, așa cum simt că pot s-o fac în meseria mea. Și nici nu vreau să fac lucrurile cu jumătate de măsură și nici nu-mi place să-mi răcesc gura de pomană. Mi-am promis că voi consuma această energie mai eficient:

  • contribuind cu educație la nivel local, ceea ce s-a conturat prin AgileHub.
  • mergând la vot,

adică să tac și să fac.

O singură dată mi s-a întâmplat să nu merg la vot, și atunci din cauza unei situații neprevăzute. Mereu i-am încurajat pe ceilalți în acest sens și niciodată nu voi renunța la acest drept. Există totuși o problemă: această cură de politică a venit la pachet și cu lipsa informațiilor despre candidați și programele lor. Dar îmi asumasem acest risc știind că-mi voi lăsa votul influențat de două persoane pe care le respect și în care am încrederea că înțeleg mult mai bine decât mine ceea ce se întâmplă. Le-am întrebat cu cine să votez și de ce. Mi-au dat același nume, deși argumentația a fost un pic diferită.

Decizia finală și votul îmi aparțin!

În 15 minute se deschid urnele la Seul. Se pare că am onoarea de a vota cu mult înainte concetățenilor mei. Cam într-o oră plec și eu la vot. Voi vota cu gândul la copiii mei. Abia aștept!

Corneluș și Dariusici în costume populare

Cu gândul la vot!

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 883 ori