Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Dariusici – metamorfoza purcelușului

Ajung acasă ieri seară și-l întreb pe Corneluș dacă vrea să vină cu mine în weekend la Iași. Merg la testcamp.ro, și mă gândesc să-l iau și pe el. Așa putem profita să mai facem niște activități speciale doar noi doi. Sau altfel spus, nu vreau să treacă weekendul următor fără purcelușii mei și voi îmbina activitățile. De îndată ce îl întreb, Dariusici se întoarce înspre mine și-mi spune: și eu! Îmi venea să-l mănânc. Pufulete mic ce este el. Dar din păcate, cred că m-aș descurca greu cu amândoi la conferință. Iar dacă tot nu merg cu el în weekend, există o altă cale să petrecem timp special împreună.

Astăzi este o zi mare. Merg cu Dariusici la care este și Corneluș, la Academia Heidi. Este prima lui zi acolo și mi-am luat o un pic de timp de dimineață să se acomodeze mai ușor. Am emoții. Însă știu că-i va fi mai ușor cu Corneluș pe aproape…

Când m-am apucat să scriu articolul am vrut să ajung la o altă concluzie. Apoi m-am răzgândit. Îmi e mult mai ușor să redau prin pozele selectate mai jos starea mea de acum…Ce mare s-a făcut!

Doi ani și două luni

selfie eu și Dariusici

Un an și șapte luni

Dariusici pe plajă Înghețată- Grecia 2014 - www.cornel.fătulescu.ro.JPG

șapte luni

DSC_0530

două luni
Dariusici 2 luni

o zi

Dariusici - o zi

Cu șaptesprezece zile înainte…
Dariusici - 17 zile înainte

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1248 ori