Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Felicitare de pe litoralul românesc – în vacanță!

Bună! În cazul în care vă întrebați cum ne este în vacanță aici la Venus atunci aflați că ne simțim foarte, foarte bine!

Plecarea în vacanță!

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

Totul a început cam așa: Corneluș ne-a mărturisit că are emoții pozitive foarte puternice, mami a prins și ea un moment de răgaz, Darius este sceptic în ceea ce-l privește durata călătoriei și statul în scăunel în timp ce tati încearcă să finalizeze ultimele rămășițe de indicatori înaintea unei detașări complete pentru o perioadă de două săptămâni de concediu.

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

Nu a durat foarte mult timp până când lui tati i s-a terminat bateria la laptop, Corneluș a consumat bateria la telefonul lui mami, Darius și Babușka n-au mai avut răbdare și-au început să-și imagineze cum ne vom distra la destinație în timp ce mami-și continuă nestingherită vegherea odraslelor.

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

La hotel suntem întâmpinați cu foarte multă voie bună și un pic de stângăcie. Dar totul e bine. Avem vedere la mare din balcon exact așa cum ne-am dorit când ne-am planificat sejurul și ne pregătim să ne scăldăm piciorușele în Marea Neagră.

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescuvacanță Cornel Fătulescu Fatulescuvacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

 

Zi de zi!

Pentru că putem vorbi deja de un ceremonial, fiecare zi decurge în felul următor: trezirea până în 08:00, cât se poate de mult pepene la micul dejun, și ne rostogolim până la plajă până-n 09:30.

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

Vacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

 

Serviți, vă rog!

Activitatea cea mai importantă la plajă este gătitul și încă n-a trecut o zi fără să fi mâncat din bunătățurile imaginare. Continuăm în ordinea preferințelor cu spartul valurilor și plimbările cu mașina prin apă. Astăzi, de exemplu, am descoperit plăcerea de-a sparge valurile cu colacul în formă de gândăcel.

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

Pentru Darius în schimb mă îndoiesc că bucuria este la fel de mare. În continuare se uită suspect la cei din jur și nu cred că apreciază atât de mult căldura care-l învăluie. Ciudat este că indiferent cât încercăm să ne ferim de a aspira nisipul de pe plajă, cred că la băiță putem umple liniștiți o găletușă cu nisipul pe care ne chinuim să-l scoatem de prin toate încheieturile.

Somn de prânz!

Cel târziu la 12:00 o tulim de pe plajă. Urmează dușul purcelușilor, un pic de joacă în cameră, dejunăm și somn profund pentru măcar două ore! Cam așa:

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

Programul de seară

Seara agenda poate varia un pic. În prima zi am încercat să mergem la piscină. Când Daria cu Dan ni s-au alăturat, am fost tot la plajă. Astăzi am preferat să ne plimbăm prin stațiune. Și tare bine că nu ne-a făcut nimeni poze cum ne chinuiam pe bicicletă sau cum ne strâmbam din nas în timpul plimbării cu trăsura – trasă de un cal, pe nume Viorel, cu grave probleme de digestie.

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescuvacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

vacanță Cornel Fătulescu Fatulescuvacanță Cornel Fătulescu Fatulescu

Va urma…

Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

 

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 2056 ori