Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

În drum spre Mogoșoaia

Cort ? Avem! Saci de dormit? Avem! Lanterne? Avem! Apă, sandwichuri și multe, multe altele…avem! Înarmați până în dinți de parcă ne mutăm cu totul la Mogoșoaia =)).

DSC_0319 - Copy

Totul a început cu o invitație la Centenarul Cercetășiei în România, căreia am reușit să-i dau curs în ciuda multitudinii de evenimente din această perioadă și care suna în felul următor:

„…Suntem peste 30 de milioane de cercetași în peste 216 țări și suntem suficient de ambițioși să credem că putem schimbă lumea 🙂 În Romania ne apropiem de 3000 de cercetași, cu vârste cuprinse intre 7-70 de ani și suntem în 61 de centre din țara.

Cercetașul este loial, de încredere, săritor, prietenos,  politicos, bun,  ascultător, econom,  vesel, curajos, pur, credincios. Un cercetaș nu e un om perfect, e doar un om care se străduiește, alături de alții, să lase lumea puțin mai bună decât a găsit-o. Un om care speră!”

Și nouă ne-ar plăcea să lăsăm în urmă o lume mai bună decât am găsit-o! De fapt trebuia să fim cercetași, nu-i așa? Oricum, măcar pentru două nopți, cercetașii României vor fi mai mulți cu 3: bunic, tătic și-un voinic. Până acolo mai sunt vreo 120Km!

Cât despre ce vom face acolo, urmează un alt post! Și mulțumim mami pentru răbdarea cu carea te-ai înzestrat pregătindu-ne multitudinea de bagaje!

Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1470 ori