Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

În drum spre Sibiu

Enciclopedia ilustrată a animalelor– Care sunt diferențele dintre insecte și arahnide?

– Corpul insectelor este alcătuit din trei părți: cap, torace și abdomen, iar al păianjenilor și al scorpionilor din două: cefalotorace și abdomen.

– Câte picioare au insectele?

– Șase, iar păianjenii opt. Și majoritatea păianjenilor au și opt ochi simpli.

– Și ce au insectele și n-au păianjenii?

– Insectele mai pot avea aripi și antene, dar nu și păianjenii.

Cu astfel de discuții ne-am întreținut pe tren în drum spre Sibiu. Timp de aproape două ore am citit despre amfibieni, despre reptile, apoi ne-am întors la pești și într-un târziu la insecte și păienjeni. Nu-mi vine să cred câte am învățat datorită curiozității lui Corneluș. Și nu degeaba ne-am pregătit pe drum. Mâine mergem la Muzeul de Istorie Naturală unde vom avea partea de o surpriză: dinozaurii.

Ca în orice călătorie cu trenul, am început mâncând toată rezerva de sandvișuri, și într-un final ne-am pus fiecare într-un alt colț să facem altceva. Eu să scriu un articol, iar el să încerce să doarmă.

WP_20140808_20_21_19_Pro

Nu i-a ieșit, așa că a început să se joace cu niște labirinturi.

WP_20140808_20_39_48_Pro

Acum este deja târziu. Se cam frecă la ochi de oboseală. Nu mă miră. Și eu sunt rupt. Ajungem imediat la pensiune și ne culcăm. Deja îmi imaginez cum mă va trezi dimineața devreme să mergem la masă =)).

Weekend plăcut!

Citește ce s-a întâmplat Înainte de culcare.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1294 ori