Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Mâinile sus și gura larg deschisă! Super emoții la Legoland.


Cred că la LegoLand, în Germania, se mănâncă în jur de 200 de grame de insecte pe zi. Vă veți lămuri și singuri de unde am tras concluzia uitându-vă la pozele de mai jos.

În a doua zi de concediu, înainte de bătălia piraților, am făcut o primă plimbare cu barca prin lumea dinozaurilor, plimbare care s-a terminat cu exces de adrenalină imortalizată în poza de mai jos:

călătorie în lumea dinozaurilor 1 legoland

Spre deosebire de pozele pe care le mai văzusem cu genul acesta de distracții, noi n-am reușit să ne fluturăm mâinile în aer prea mult. Și ne-am zis să mai încercăm încă o dată la „Project X” – aici ne-au verificat dacă Corneluș avea înălțimea corespunzătoare (110cm), altfel nu îl lăsau.

Project X 1 - legoland

Nici nu mă mir că există o limită de vârstă. Însă Corneluș nu s-a dat în lături de la nimic și abia aștepta să încercăm noi și noi aventuri. A treia zi, am trecut la alte mașinării, hotărâți fiind să batem recordul în materie de atracții. Mai întâi, am fost în lumea cavalerilor:

în lumea cavalerilor și a dragonilor 1

Pe aceste meleaguri am găsit și un dragon de mare viteză – altă limită de 110cm.

în lumea cavalerilor și a dragonilor 2

Și după cum se vede în poze, tot nu reușeam să stăm cu mâinile în aer. Apoi ne-am întors la „proiectul X” :

Project X 2 - legoland

Iar nu ne-a ieșit. Noroc cu cea de-a doua tentativă la cascada dinozaurilor, și ultima de acest gen din concediu:

călătorie în lumea dinozaurilor 2 legoland

Acum înțelegeți de ce era să ne mai îngrășăm un pic?

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1710 ori