Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Marea călătorie


Aveam tren la 17:55, iar noi tot nu eram gata. Îmi golesc rucsacul și-l umplu la loc fără să filtrez mare lucru. Pupăm pe mami și pe Darius, și plecăm cu emoții înspre gară. Am ajuns la timp. Urcăm în tren, ne instalăm și simțim cum ne-am pornit: Tati, mi-e foame!

Ranița lui Corneluș era îndesată cu sandvișuri, batoane de cereale, biscuiți, covrigei și apă. Așa făceam și vara când ne jucam de-a cercetașii traversând Dobrogeanu, urmând să devorăm energizantele cărate cu stoicism când ajungeam în Piața Sfatului. Corneluș își imagina o călătorie un pic diferită decât cea pe care continuam să o avem. Aveam derogare de sărbători, dar nu voiam nici să spulberăm orice deprindere sănătoasă. N-am ezitat să-l las să aleagă ce vrea din atâtea bunătăți, limitând cantitatea și ocupându-ne de restul la întoarcere.

Drumul a fost excelent: 3 ore de discuții, de citit, și pe final de desene animate. Eram obosiți când am ajuns, dar aerul „proaspăt” de București ne-a dezmorțit rapid. Iar dacă Corneluș mai dădea semne de oboseală, odată ce-am văzut punga cu cadouri lăsată de Moș Crăciun sub bradul nașilor, orice urmă de somn s-a risipit. Corneluș se juca deja c-un set de mașinuțe, în timp ce eu realizam cât de inutile erau toate chestiile pe care le-am cărat cu noi (reviste, două laptopuri,…) – uitând periuțele de dinți, șamponul, aparatul foto, ș.a.m.d.

La Antipa a fost genial. Nu știu cine a fost mai încântat: eu? Corneluș? Carmen sau Bobo? Cert este că ne-a crescut scorul la ghicit animalele atât mie, cât și lui Corneluș. Mai vin de două ori și cu Darius și mă duc la „Vrei să fii milionar?”

Escapada n-a durat mult. Ne-am simțit ca boierii în cele 4 locuri pe care le-am ocupat la o masă din IC-ul de la 17:30. În schimb, eu nu l-am mai văzut pe Corneluș atât de obosit. A rezistat vitejește ținând cont că n-a dormit la prânz și că mai tot drumul i-am citit și ne-am uitat la desene. Cu 10 minute înainte să ajungem la Brașov, dă capul pe spate și-mi zice că nu mai poate de somn. Ne-am luptat cu căldura din taxi ajungând într-un final acasă unde, dintr-odată, ne-am recăpătat energia precum în bancul cu sarmalele.

Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu în categoria despre mine sau la pagina de contact.

 

 

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1358 ori