Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

O călătorie cu peripeții. Prima zi în Grecia.

Marți ne-am pornit spre Corfu, în Grecia. Eram agitați și hotărâți să profităm de fiecare minut pe care-l vom petrece împreună. Pe la prânz am plecat cu mașina de la Brașov la Otopeni. În ciuda emoțiilor și a lipsei de somn, Dariusici și Corneluș s-au purtat ca doi păpușei cuminți tot drumul. Am ajuns cu două ore mai devreme, ceea ce ne-a permis să mâncăm și să ne zbenguim un pic la locul de joacă special amenajat pentru copii. La 17:45 am decolat.

Însă în loc de o oră și patruzeci de minute am stat în avion cinci ore. Ne-am învârtit deasupra destinației vreo patruzeci de minute, și din motive ce țineau de vreme, avionul a aterizat la Salonic. Copii și-au pierdut răbdarea. Adulții s-au panicat. Când staționam la Salonic, unul chiar a strigat înspre pilot, nu că l-ar fi putut auzi, cum că a sunat la agenția de turism și că se permite aterizarea pe aeroport. Altul, cu șarmul specific Botoșanilor, debita nu știu ce incoerențe stewardesei. M-am dus și eu să cer niște apă. Când m-am întors și-am privit înapoi, nimeni nu stătea la locul lui. Era o zarvă greu de imaginat. M-am bucurat când am văzut ce înțelegători au fost păpușeii mei, dar la decolare Dariusici n-a mai putut. După o zi întreagă fără somn, nu mai voia să stea în centură. În zece minute de la pornirea avionului s-a potolit. Corneluș a adormit primul, Dariusici la vreo douăzeci de minute după.

La hotel am ajuns un pic după la miezul nopții. Eram terminați și ne-am băgat direct la culcare.

De dimineață când ne-am trezit am văzut asta:

vedere din balcon - cornel fătulescu - grecia 2014 - corfu

Nu ne-a mai trebuit nimic. A fost o zi excelentă. Am intrat în mare și ne-am jucat în nisip. Am dormit și ne-am îndopat cu mâncare ca niște purceluși. După prânz ne-am dus la piscină, am făcut o plimbare în jurul hotelului, iar înainte de culcare am băut un ceai jucând bingo cu Corneluș în timp ce Dariusici lucra cu formele geometrice. Abia aștept să o luăm de la capăt astăzi!

O călătorie cu peripeții. Prima zi în Grecia.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1160 ori