Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

O dimineață cu Dariusici

Am tot ieșit cu Corneluș și avem deja activitățile noastre, doar ale noastre. Însă cu Dariusici n-am prea avut timpul nostru, doar noi. Conform planurilor de weekendul trecut, vom organiza regulat aranjamente de câte doi membrii ai familiei. Bineînțeles că atunci când este rândul lui Darius cu Corneluș, este și rândul nostru de cuplu, iar purcelușii vor rămâne cu altcineva.

Dariusici loc de joacă

Păcat că ni s-au dat planurile peste cap. Dintr-un weekend întreg am rămas cu o zi, iar într-un final doar cu o jumătate de zi.

Oricum, noi am profit și-am fost niște monștrii gospodari cu selfie:

selfie eu și Dariusici

Așa ne-am petrecut noi dimineața: la un loc de joacă. Majoritatea timpului l-am petrecut în căsuțe, ne-am rostogolit și ne-am plimbat cu tricicletele.
Dariusici loc de joacă

Poftă bună!

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți și ca Chief Platform Officer la Pentalog, să mă urmăriți pe Facebook, ca investitor la wanttolearn, să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați urmând ghidul de pe pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1254 ori