Vizibilitate tuturor!

Sunt adeptul suprimării formelor fără fond cu precădere prin educație, viziune comună, focalizarea energiilor, obiectivism și foarte multă răbdare.

Spectacol de apă și lumini în Singapore Marina Bay.

Mâine se fac două săptămâni de la plecarea mea din Brașov. Mi-e incredibil de dor de familie și mai am de petrecut încă o săptămână departe de ei. Printre altele, a fost și alegerea mea. Știam că Hanoi, Seul și Singapore mă vor inspira.

Scriu acest articol savurând un suc de portocale la o terasă în aer liber din Marina Bay. Tocmai s-a terminat spectacolul de mai jos:

Același spectacol l-am văzut și ieri când făceam turul râului Singapore, însă fără să pricep prea multe. Acum, la fel ca pentru foarte multe altele de pe aici, nu cred că merită să mai adaug nimic. Este pur și simplu minunat. Pentru mai multe detalii despre spectacol, citiți aici, de unde am luat și eu filmul.

Înainte să plec din România mi-am spus că la întoarcerea mea voi face zece lucruri noi bazate pe ceea ce voi fi învățat din călătorie. Nu sunt încă zece, dar sunt convins că până la finalul anului voi umple lista. Acasă voi vedea totul dintr-o cu totul altă perspectivă. Până atunci, a venit momentul să mă îndrept către aeroport. Mâine la prânz aterizez pe Otopeni. Voi fi pregătit să încep o altă săptămână deosebit de încărcată.

Marina bay spectacol de lasere

Un weekend plăcut în continuare!

Spectacol de apă și lumini în Singapore Marina Bay.

Cornel FătulescuDacă doriți să aflați mai multe despre mine, Cornel Fătulescu, sau proiectele în care sunt implicat, vă invit să mă descoperiți ca voluntar pe pagina membrilor AgileHub, asociație în care sunt cofondator, ca mentor la ScriuCod, ca CTO la Pentalog sau să citiți unul dintre primele articole despre mine și să mă contactați la pagina de contact.

Acest articol a fost citit de 1232 ori